top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

'Kerstmannen' gebracht bij zieke kinderen in UMCG.

Gisteren was het dan zover.. na een lange periode weer even terug in het UMCG op de afdeling waar het 6 jaar geleden allemaal begon..

Ramon en zijn broertje Bjorn mochten maar liefst 13 kerstmannen, aangeboden door Jachthaven Lutsmond in Balk, afgeven op de afdeling om het een beetje gezelliger te maken voor de kinderen die tijdens de kerstdagen in het ziekenhuis moeten verblijven.. Ook alle medewerkers op de afdeling waren blij verrast met deze verrassing! en natuurlijk ook om Ramon weer even te zien.. 'Wat wordt je groot Ramon!! zei een verpleegster die er 6 jaar geleden ook bij was, je gaat me bijna inhalen..'

Toch altijd een heel dubbel gevoel op de afdeling..

Samen met de verpleging hebben we wat herinneringen opgehaald.. Minder mooie.. maar gelukkig ook heel veel fijne momenten.. En dan tijd om weer naar huis te gaan... en dat is altijd lastig... We worden uitgezwaaid door iedereen.. nog even langs de prachtig verlichtte fontein.. en dan gaan we naar huis..

Dankbaar...

#Kerstmannen #UMCG #JachthavenLutsmond #Balk #afdeling #Ramon

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page