top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Fancy Fair St.Ludgerusschool voor stichting 'Ramon'

Beste allemaal, ieder jaar kiezen we voor de vastenactie een stichting waarvoor we geld inzamelen. Dit jaar doen we dat voor de stichting “Ramon Scoort Tegen Kanker”.

Deze Fancy Fair is op donderdag 12 april van 12.45 tot 14.15 uur op het schoolplein van de St. Ludgerusschool in Balk. In de groepen gaan we activiteiten bedenken en dingen knutselen die we kunnen verkopen op deze dag.

Voor de Fancy Fair zijn we op zoek naar steigerhout om iets moois van te maken en kleine cadeautjes die we kunnen gebruiken in de grabbelton. Hebben jullie dit thuis liggen en kunnen jullie het missen? Dan is het van harte welkom! Jullie zouden ons daar enorm mee helpen!

#FancyFair #StLudgerusschool #Balk #stichtingRamon #vastenactie #inzamelen #steigerhout

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page