top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Opbrengst collecte voor stichting 'Ramon' € 175,-


De PKN-gemeenten van Wijckel en Sloten organiseren elk jaar een gezamenlijke zogenaamde overstapdienst. Dat overstappen heeft betrekking op de kinderen die de basisscholen verlaten en daarmee ook de zondagse kindernevendiensten. Deze gebeurtenis vond plaats op zondagmorgen 16 juli op het sportveld van de korfbalvereniging in het Menno van Coehoornbos te Wijckel.

Het thema voor de dienst zou zijn VRIJHEID-BLIJHEID

Tijdens de dienst werd een collecte gehouden voor de stichting 'Ramon scoort tegen kanker' Deze stichting geeft financiële ondersteuning aan gezinnen die een kind met kanker hebben. De kinderen die het betreft ondergaan vaak lange behandelingstrajecten in een ziekenhuis op afstand, waardoor het gezin o.a. veel reis- en verblijfskosten heeft.

Als symbool van VRIJHEID werd een stel duiven losgelaten.

#opbrengst #Collecte #PKNGemeenten #Wijckel #Sloten #vrijheid #stichtingRamon #duiven

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page