top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

De vlag uit voor Ramon!

Donderdag 22 juni met Ramon naar UMCG geweest voor controle..

De volgende dag belde de oncoloog met het goede nieuws! Ramon is nu 4 jaar schoon.. wat heerlijk.. zo dankbaar.. tranen van geluk...

toch een heel dubbel gevoel.. Op de poli en de afdeling zie je zoveel zieke kinderen om je heen.. toch zijn ze zo ontzettend dapper.. ze krijgen niet allemaal goed nieuws.. Een moeder met haar zoon, die we nog kennen van onze begintijd daar, die opnieuw met de ziekte geconfronteerd is, afgelopen januari, en het hele traject weer moet ondergaan.. Wat verschrikkelijk.. ik moet er steeds aan denken.. tranen van verdriet..

#Ramon #vlag #UMCG #controle #schoon #geluk

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page