top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Opbrengst oudjaarsloop Poppenwier €1500,-

Zaterdag 31 december, oudjaarsdag, werd voor de 14e keer de Lege Geaënster Silvesterloop in Poppenwier georganiseerd. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van deze tocht naar een goed doel. Dit jaar werd ( voor de 2e keer) gekozen voor de stichting 'Ramon scoort tegen kanker'.

De start, traditiegetrouw, met een luide knal van een carbidbus was om 11.00 uur bij Eetcafe de Trilker in Poppenwier.

Meer dan 400 deelnemers, wandelaars of hardlopers, deden mee aan de 5, 10 of 20,3 kilometer. Ramon en zijn broertje Bjorn deden zelf ook mee en liepen de 5 km. Onderweg waren er diverse versnaperingen verkrijgbaar zoals: warme chocomel, Beerenburg, oliebollen, Saté en veel meer.. Het was een geweldige sfeer.. een mooie dag om het jaar mee af te sluiten..

Wij willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan deze Silvesterloop.. Organisatie, vrijwilligers, ondernemers en niet te vergeten alle deelnemers. Geweldig!!

Woensdagavond 11 januari was de bekendmaking van het bedrag dat gedoneerd is aan Stichting Ramon scoort tegen Kanker. Hieke van Olst, voorzitter van de Silvesterloop, overhandigt de cheque aan Ramon, zijn broertje Bjorn en zijn ouders met het prachtige bedrag van € 1500,-.

op de foto: Renate Pander, Jolanda de Jong- Heslinga ( organisatie) , Cor Pander, Hieke van Olst en Ramon en Bjorn ( foto gemaakt door Tina Suierveld)

#oudjaarsloop #Poppenwier #Silvester #opbrengst #StichtingRamon #deTrilker #vrijwilligers #organisatie

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page