top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

30 gezinnen financieel ondersteund

Afgelopen week hebben wij opnieuw een aanvraag ontvangen van een gezin, waarvan één van de kinderen heel erg ziek is en daardoor ook nog financiële zorgen hebben door de vele onkosten zoals: behandeling in Duitsland, reis- en verblijfskosten, fysio.. Naast deze behandeling ondersteunen zij hun kind ook zo goed mogelijk via natuurlijke geneeswijzen en volledig biologische voeding om zijn overlevingskansen zo groot mogelijk te maken. Dit alles wordt niet vergoed.

Inmiddels heeft de stichting 'Ramon scoort tegen kanker' een financiële bijdrage overgemaakt aan het gezin voor een klein beetje verlichting en wensen wij hen veel sterkte de komende tijd..

Dankzij alle mooie donaties die wij als stichting krijgen kunnen wij gezinnen, zoals deze, financieel een beetje helpen, even een beetje lucht geven in zo'n zware periode van ziek zijn, behandelingen, onzekerheid, machteloosheid en nog zoveel meer..

Wilt u ook een steentje bijdragen..

Dat kan, én graag zelfs, want of het nu als sponsor, donateur, vrijwilliger of als bezoeker van één van onze evenementen en activiteiten is: ieder kan op zijn manier zijn steentje bijdragen.Door b.v. zelfs een activiteit te organiseren door een bijdragepot op de toonbank of een sponsorloop. Kortom je kan heel veel goede en leuke dingen bedenken. Wilt u een leuke actie organiseren neem dan gerust even contact met ons op.

#gezinnen #StichtingRamon #kanker #bijdrage #actie #sponsor

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page