Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Lionsclub Balk doneert € 500,-

Lionsclub Balk ‘Tusken Mar en Klif’ steunt ‘Stichting Ramon scoort tegen kanker’.

Onder het motto ‘Omdat elke ouder bij zijn/haar zieke kind hoort te zijn’ zamelt ‘Stichting Ramon scoort tegen kanker’ geld in voor gezinnen die een kind hebben met kanker. Het geld is bedoeld om ouders te steunen met de te maken reis- en verblijfkosten om hun kind bij te staan tijdens de behandeling. De doelgroep is hierbij de gezinnen met weinig financiële draagkracht, waarvan een kind met kanker een levensvergrotende behandeling moet ondergaan. Het is gebleken dat er weinig fondsen en Stichtingen beschikbaar zijn om deze doelgroep te ondersteunen.

‘Stichting Ramon scoort tegen kanker’, gevestigd in Wijckel, heeft een samenwerking met het UMCG. Het maatschappelijk werk van de afdeling Kinderoncologie van het UMCG neemt dan ook de aanvragen in behandeling voor de optimale match tussen patiënt en ondersteuning. Inmiddels hebben al meerdere gezinnen een bijdrage ontvangen van ‘Stichting Ramon scoort tegen kanker’ maar ook voor nieuwe zieken en hun gezinnen zal ondersteuning nodig blijven. Daarom doet Lionsclub Balk ‘Tusken Mar en Klif’ een bijdrage van € 500,- Ook u als particulier kunt bijdragen, meer informatie over de Stichting vindt u op http://www.ramonscoorttegenkanker.nl/ . Op deze site kunt u het relaas van meerdere kinderen lezen en ook hoe Ramon, de naamgever van de Stichting zijn ziekte en behandelingen onderging

#Lionsclub #TuskenMarenKlif #Ramon #stichting

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

Correspondentieadres:


Sânmar 9
8563 AN Wijckel

info@ramonscoorttegenkanker.nl

KvK nummer: 58458204

RSIN (fiscaal nummer): 853048320

Rabobank IBAN:
NL91RABO0137195508

Voorzitter
Cor Pander

 

 

 

Secretaris

Aaltje Witteveen
 

 

Penningmeester

Sake van den Berg
 

© Stichting Ramon scoort tegen kanker 2013                    Webdesign  Fotografie Sybrandy

  • Facebook - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • Google+ - Black Circle