Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Geartsje Zwerver overhandigt opbrengst

Het was een prachtige middag in de Teatertun in Rijs afgelopen zondag 22 november, waar Geartsje Zwerver haar nieuwe cd presenteerde. Kinderkoor Prelude was ook aanwezig om mee te zingen met haar nieuwe kerst' single, In nij begjin.

Vele gast muzikanten waren aanwezig in een knusse sfeervolle 'huiskamer' in de Teatertun en begeleiden Geartsje met haar prachtige nummers zoals, Mei ik dan by dy (de Friese versie van 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij). Achter in de zaal, die overigens helemaal vol zat, stond Jan, de man van Geartsje, cd's te verkopen. o.a. de cd Chevrolet, waarvan een gedeelte van de opbrengst voor onze stichting 'Ramon scoort tegen kanker' zou zijn. Gisteravond heeft Geartsje de opbrengst overhandigt aan Cor Pander, vader van Ramon.

#GeartsjeZwerver #CD #opbrengst #Teatertun #Innijbegjin #Prelude #kinderkoor #Chevrolet #Rijs

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

Correspondentieadres:


Sânmar 9
8563 AN Wijckel

info@ramonscoorttegenkanker.nl

KvK nummer: 58458204

RSIN (fiscaal nummer): 853048320

Rabobank IBAN:
NL91RABO0137195508

Voorzitter
Cor Pander

 

 

 

Secretaris

Aaltje Witteveen
 

 

Penningmeester

Sake van den Berg
 

© Stichting Ramon scoort tegen kanker 2013                    Webdesign  Fotografie Sybrandy

  • Facebook - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • Google+ - Black Circle