top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Geartsje Zwerver overhandigt opbrengst

Het was een prachtige middag in de Teatertun in Rijs afgelopen zondag 22 november, waar Geartsje Zwerver haar nieuwe cd presenteerde. Kinderkoor Prelude was ook aanwezig om mee te zingen met haar nieuwe kerst' single, In nij begjin.

Vele gast muzikanten waren aanwezig in een knusse sfeervolle 'huiskamer' in de Teatertun en begeleiden Geartsje met haar prachtige nummers zoals, Mei ik dan by dy (de Friese versie van 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij). Achter in de zaal, die overigens helemaal vol zat, stond Jan, de man van Geartsje, cd's te verkopen. o.a. de cd Chevrolet, waarvan een gedeelte van de opbrengst voor onze stichting 'Ramon scoort tegen kanker' zou zijn. Gisteravond heeft Geartsje de opbrengst overhandigt aan Cor Pander, vader van Ramon.

#GeartsjeZwerver #CD #opbrengst #Teatertun #Innijbegjin #Prelude #kinderkoor #Chevrolet #Rijs

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page