Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Sales Game voor Stichting Ramon levert € 115,- op

De Sales Game is te vergelijken met het Ei-ruil spel waarbij het team start met een ei. Vervolgens wordt het ei geruild voor bijvoorbeeld een tijdschrift, waarna het tijdschrift opnieuw geruild wordt voor iets groters etc.. Bij de Sales Game was het startkapitaal 5 euro, waarmee uiteindelijk een zo groot mogelijk bedrag moet worden opgehaald voor een zelfgekozen goed doel.

De studenten van de NHL Hogeschool Leeuwarden moesten in een zeer korte tijd een zo creatief mogelijke oplossing vinden om de 5 euro te gebruiken en met een mooi bedrag terug te komen voor het goede doel.

Samen met een groep studenten hebben we gekozen voor het goede doel Ramon Scoort Tegen Kanker, waarvoor mensen 1 euro konden doneren om vervolgens drie keer op doel te schieten met keeper. Het idee hierachter was om mensen daadwerkelijk te laten scoren tegen kanker met een bal van 'Ramon scoort tegen kanker'. Natuurlijk waren wij zeer blij met alle donateurs en wilden graag een tegenprestatie leveren. We hebben contact gezocht met Cambuur, waarna zij een gesigneerde bal hebben geleverd die verloot kon worden onder de deelnemers die gescoord hebben tegen kanker.

"Ik heb in ieder geval genoten van de opdracht en ben trots op de kleine bijdrage die ik samen met mijn medestudenten heb kunnen leveren".

Rosan Waaksma, Wijckel

.

#SalesGame #Hogeschool #Leeuwarden #NHL #Cambuur #studenten

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

Correspondentieadres:


Sânmar 9
8563 AN Wijckel

info@ramonscoorttegenkanker.nl

KvK nummer: 58458204

RSIN (fiscaal nummer): 853048320

Rabobank IBAN:
NL91RABO0137195508

Voorzitter
Cor Pander

 

 

 

Secretaris

Aaltje Witteveen
 

 

Penningmeester

Sake van den Berg
 

© Stichting Ramon scoort tegen kanker 2013                    Webdesign  Fotografie Sybrandy

  • Facebook - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • Google+ - Black Circle