top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Kerstmarkten

Je staat er misschien nog niet zo bij stil met dit mooie weer maar over een paar weken is het alweer Sinterklaas en de Kerst volgt snel. Wij als vrijwilligers zijn daarom alweer druk bezig om allerlei leuke dingen te maken.

Kerstmarkt - Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

Zaterdag 22 november staan we op de Winterfair in Vegelin State in Joure van 10.00 tot 15.00 uur. Vrijdag 12 december in Top & Twel van 17.00 – 22.00 uur, Zaterdag 13 december in Top & Twel van 15.00 – 20.00 uur en Zaterdag 13 december staan we ook in Sondel in de Bining van 13.00 – 19.00 uur

Kerstmarkt - Stichting Ramon scoort tegen kanker 1.jpg

Ook jou creatieve inbreng is van harte welkom. Dus heb je iets waarvan je denkt dat is leuk voor de stichting om te verkopen. Doe dan maar een berichtje.. want ja, hoe meer geld hoe meer kindertjes we kunnen steunen in hun strijd tegen die vreselijke ziekte!!

Kerstmarkt - Stichting Ramon scoort tegen kanker 2.jpg

#november2014 #Kerstmarkt #opbrengst #opgebracht #Joure #Sondel #TopenTwel

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page