top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Kapsalon organiseert knipmiddag voor ‘Ramon’

Shape_‘N’_Style_-_Stichting_Ramon_scoort_tegen_kanker.jpg

Kapsalon Shape ‘N’ Style in Balk

knipt voor Ramon scoort tegen kanker!

Op woensdagmiddag 10 september word er bij

Shape ‘N’ Style op de Eigenhaard 55A in Balk

een leuke middag georganiseerd voor de stichting Ramon scoort tegen kanker.

Van 12.30 tot 17.30 kunnen kinderen tot 12 jaar worden geknipt voor de speciale prijs van €10,00 waarvan de volledige opbrengst naar de stichting gaat!

Tijdens de Kika run in 2013 waar Marike van der Schaaf eigenaresse van Shape ‘N’ Style de 5 km heeft gelopen zag Marike daar Ramon en zijn ouders staan. Ramon die na een hele zware tijd waarin hij moest vechten tegen zijn ziekte vastbesloten was om samen met zijn vriendjes de Kika run te rennen.

Kika - Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

‘Dit was een ontroerend moment, voor de meeste kinderen is het de normaalste zaak van de wereld om een stukje te hardlopen maar voor Ramon was het een overwinning’!

Ramon zijn ouders hebben ook heel wat meegemaakt in alle keren dat ze naar het ziekenhuis in Groningen moesten. Cor en Renate hebben daar veel lotgenoten ontmoet. Lotgenoten die het financieel heel zwaar hebben daarom hebben zij de stichting Ramon scoort tegen kanker opgezet.

Het inzamelen van geld is een zware taak daarom besloot Marike hen een handje te helpen!

Alle kinderen zijn van harte welkom op woensdag middag 10 september om geknipt te worden! Voor de kinderen die nog even moeten wachten word er iets leuks neergezet waar zij zich met elkaar kunnen vermaken! Wat dat zal zijn blijft nog even een verrassing.

Voor diegenen die zekerheid willen jullie kunnen alvast een plek reserveren door te mailen naar info@shapenstyle.nl of info@ramonscoorttegenkanker.nl.

#augustus2014 #Kikarun #opbrengst #opgebracht #Balk #ShapeNStyle

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page