Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Donatie Go4Róan aan stichting ‘Ramon scoort..’

We zijn heel blij te kunnen meedelen dat we begonnen zijn met het doneren van het eerste geld aan een drietal goede doelen! Vanzelfsprekend hebben we gezocht naar doelen die dicht bij Go4Róan en de familie staan. We hopen dat al het geld wat door zoveel mensen zo hard bij elkaar gebracht is op deze manier alsnog een goede bestemming vindt!

Stichting Ramon Scoort tegen Kanker

Ramon is een jongetje die tegelijk met Róan in het UMCG heeft gelegen. De ouders van Róan en de ouders van Ramon hebben veel aan elkaar gehad omdat ze hetzelfde leed op hetzelfde moment met elkaar konden delen. Ramon had lymfklierkanker en is gelukkig goed hersteld en schoon! De ouders van Ramon hebben een stichting opgericht om kinderen die voor een behandeling naar het buitenland moeten, maar ook voor kinderen die binnen Nederland een langdurig behandel traject moeten ondergaan financieel te kunnen ondersteunen.

Go4Róan doneert € 5.000,- om hierin een handje te helpen!

#maart2015 #opbrengst #opgebracht

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

Correspondentieadres:


Sânmar 9
8563 AN Wijckel

info@ramonscoorttegenkanker.nl

KvK nummer: 58458204

RSIN (fiscaal nummer): 853048320

Rabobank IBAN:
NL91RABO0137195508

Voorzitter
Cor Pander

 

 

 

Secretaris

Aaltje Witteveen
 

 

Penningmeester

Sake van den Berg
 

© Stichting Ramon scoort tegen kanker 2013                    Webdesign  Fotografie Sybrandy

  • Facebook - Black Circle
  • Blogger - Black Circle
  • Google+ - Black Circle