top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Buffet CSG scoort voor Ramon


Stichting Ramon scoort tegen kanker - Buffet CSG.jpg

Gerbrich Groenhof en Marloes Valkenburg, twee leerlingen uit de derde klas van het CSG Gaasterland, hebben een actie opgezet om geld in te zamelen voor de stichting ‘Ramon scoort tegen kanker’. De leerlingen gingen samen met hun Zorg en Welzijn klas en met behulp van vrijwilligers en sponsoren een buffet koken en serveren voor gasten. Het buffet vond plaats in de kantine van de school op donderdagavond 22 mei en vanaf 18.00 uur kwamen de gasten binnen. Het geheel werd opgeleukt met live- muziek en tussen de gangen door werd er nog een kleine veiling gehouden. € 661,– was de opbrengst van de avond.. Super gedaan meiden!

Sponsoren van deze avond waren:

Keurslager van Dijk, Balk;

Oriëntal Palace, St. Nicolaasga;

Piet Siemonsma C1000, Balk;

Dagwinkel, Sloten;

De Golden River, Balk;

Cornish- Dutch Food Company, Woudsend;

‘t Ponkje, Woudsend;

Snackbar de Linde, Balk;

Ruben Betsema, Wonen in stijl, Balk.

#mei2014 #Vrijwilligers #buffet #CSG #Sponsors

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page