top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Basisschool de Klinkert uit Sloten


Basisschool de Klinkert uit Sloten - Stichting Ramon scoort tegen kanker 1.jpg

Vandaag heeft Basisschool de Klinkert uit Sloten ons een mooi bedrag van 1753,95 euro overhandigd. Scholen geven ieder jaar aan goede doelen en mogen zelf bepalen aan welk goed doel. De school in Sloten had voor onze Stichting gekozen. Er is ook nog een sponsorloop georganiseerd op 17 oktober en dat heeft een groot gedeelte van dit bedrag opgeleverd. Kinderen en leerkrachten van de Klinkert heel erg bedankt, jullie zijn kanjers!

Basisschool de Klinkert uit Sloten - Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

#BasisschooldeKlinkertuitSloten #december2013 #opgebracht #opbrengst #Sloten

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page