top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Acties in Lemmer

Vrijdag 18 en zaterdag 19 april vindt in Lemmer het Dok Event plaats. Dit evenement vindt plaats rond het Dok, de sfeervolle centrumhaven van Lemmer. Op vrijdag bruist het van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag opnieuw een dag vol gezelligheid van 10.00 tot 17.00 uur.

Dok Event Lemmer - Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

De feestelijke opening is op de eerste dag om 13.00 uur. In het Dok liggen een tiental schepen van Friese rondvaartondernemers. De schepen zij natuurlijk op hun paasbest uitgedost. Bezoekers kunnen ze van onder tot boven bekijken. Op en rond de schepen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ook de stichting ‘Ramon scoort tegen kanker’ is hier van de partij. Aan boord van de “Trijntje” hebben we verrassende acties voor jong en oud bedacht, dus kom aan boord en waag een gokje. De gehele opbrengst gaat naar de stichting. We hopen op een mooi weekend met kinderkermis, springkussen, schminken, poonroken, modeshow, toneel workshops, shantykoren, line-dance, zeekadetten en nog veel meer. En natuurlijk is de paashaas ook aanwezig!

Ook kunt u op vrijdag 18 en zaterdag 19 april uw auto wassen bij Vakgarage Aukema, de opbrengst hiervan komt geheel ten goede van de stichting. Wat een prachtig gebaar. De Jumbo heeft 200 doosjes eieren aangeboden om te verkopen tijdens dit Paasweekend aan boord van de “Trijntje”. Ook deze opbrengst gaat in zijn geheel naar de stichting. Heel erg bedankt hiervoor.

Vakgarage Aukema Lemmer - Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

Als er meer bedrijven/ondernemers zijn die een leuke actie willen organiseren voor onze stichting tijdens dit evenement dan horen wij dit graag. U kunt mailen naar: info@ramonscoorttegenkanker.nl

#maart2014 #opgebracht #opbrengst #VakgarageAukema #Jumbo #LemmerhetDokEvent

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page