top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

Actie Stay Okay Hotel Sneek


Actie Stay Okay Hotel Sneek- Stichting Ramon scoort tegen kanker.jpg

Van 2 t/m 6 december 2013 organiseerde Hoge school Tio in het Stay Okay Hotel in Sneek een hele week workshops, benefiet, veiling enz. Opbrengst voor onze Stichting Ramon scoort tegen kanker dankzij een achternichtje van ons. Woensdag 4 december waren wij ook van de partij en kregen we een cheque uitgereikt van 2100,- euro. Er was ook nog een speciale gast die avond, namelijk Dennis Bergkamp, hij stelde een gesigneerd boek van hem beschikbaar om te verkopen op de veiling die avond. En we zijn natuurlijk even met hem op de foto geweest en een praatje gemaakt.

#december2013 #opbrengst #opgebracht #StayOkayHotel #DennisBergkamp

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page